Hondenuitlaatservice Utrecht

Mijn dieren

Uitlaatservice Sammie Utrecht

Over mijn dieren. Over mij

Natuurlijk heb ik zelf ook huisdieren . Deze wil ik graag even aan jullie voorstellen:

Baileys
Baileys Het eerste dier wat ik aan jullie voor wil stellen is mijn paard Baileys.

Al van jongs af heb ik een eigen pony en ben ik opgegroeid tussen de paarden. Na vele paarden en pony's gehad te hebben, ben ik nu sinds 3,5 jaar in het bezit van het paard Baileys.

Ik ben een fanatieke springruiter die wekelijks te vinden is op concours. Daarnaast ben ik ook elke dag op stal te vinden om mijn paard te trainen.

Natuurlijk heb ik ook honden, ik stel ze even voor:

Baco
Baco De eerste hond die in mijn leven kwam is de hond Baco. Baco is een black and tan Jack Russel en die heb ik gekocht toen hij 8 weken oud was. Baco is een super leuke en lieve hond die is geboren in 2008. Baco is erg gek op mensen en kan dan ook de hele dag op schoot zitten om lekker met ons te knuffelen . Hoewel hij het erg leuk vindt als hij mee mag op wedstrijden en wandelen, doe ik hem absoluut geen plezier met andere honden. Al van pup af aan vindt hij andere honden niet erg leuk en houdt hij zich altijd afzijdig. Gelukkig kan hij wel goed overweg met zijn andere 2 maatjes in huis.

Reus
Reus De tweede hond die ons in huis kwam vergezellen is de hond Reus. Ik hoor je al denken: 'Wat voor groot ras moet dat nou weer zijn?'

Nou, dat zal ik je vertellen. Het is een Chihuahua X poedel. Nu snap je ook waarom mensen mij altijd raar aan staan te kijken als ik Reus roep en er zo'n klein hondje aan komt rennen?

Reus is geboren in 2010 en ook Reus heb ik al van pup af aan.

Lucky
De derde hond die bij ons is komen wonen is genaamd Lucky. Deze naam heeft hij niet voor niets gekregen, want helaas schuilt er achter Lucky zijn korte leven al een heel verhaal. Lucky is een X Stafford en is een hond die gered is door iemand van Sportdogs. Hij had een tip gekregen dat deze hond verwaarloosd en mishandeld werd . Toen ze dit hoorde bij Sportdogs zijn ze direct naar Tilburg gereden om Lucky op te halen en hebben ze dus letterlijk zijn leven gered.

Lucky Toen zij Lucky kregen was hij 7 maanden oud. Lucky zat onder de wonden en kon bijna niet lopen. Iemand van Sportdogs heeft hem opgevangen en goed verzorgd, maar helaas kon hij daar niet blijven omdat hij zelf al meerdere honden in huis had. Omdat hij mij kon vanuit de dierenartsenpraktijk is hij naar mij toegekomen met de vraag of ik Lucky wou opvangen. Wat absoluut niet gepland was, was om een 3e hond in huis te nemen. Maar de meneer van Sportdogs, was zo slim geweest om hem mee te nemen naar de praktijk en nogmaals het verhaal aan mij te vertellen. Natuurlijk raad je het al, ik zag Lucky en was meteen verliefd. Ook ik vond dat hij goed verzorgd moest worden en heb hem mee naar huis genomen. Lucky heeft zo'n goed karakter dat hij nu niet meer weg mag.

Het is een super lieve hond die helaas wel wat gedragsproblemen heeft. Hij is erg angstig voor mensen. Lucky houdt er niet van om direct benaderd te worden, maar zodra je hem even de kans geeft om te wennen en hem wat lekkers geeft is het je grootste vriend.

Natuurlijk mogen mijn eigen hondjes ook af en toe mee met de uitlaatservice dus wie weet worden uw hond en mijn honden wel goede vriendjes

Dirk
Dirk Ons laatste dier die bij ons in huis is te vinden is onze grijze roodstaart papagaai Dirk.

Dirk is bij ons in huis sinds 2012 en is in september 1 jaar oud. Dirk is een onwijs lieve papagaai die een gezellige aanvulling is binnen ons dierenpaleisje thuis.
HOME Volg ons op Facebook Omhoog